top of page
Antwerpsestraat 151
Antwerpsestraat 151
Antwerpsestraat 151
Antwerpsestraat 151
Antwerpsestraat 151
Antwerpsestraat 151
Antwerpsestraat 151
Antwerpsestraat 151
Antwerpsestraat 151
Antwerpsestraat 151
Antwerpsestraat 151

ANTWERPSESTRAAT 151 V3, 2640 MORTSEL

€ 199.000

Dit dakappartement maakt deel uit van een authentiek hoekpand met 4 wooneenheden. Achter deze karaktervolle gevel primeert een rijke lichtinval, met als plus hoge plafonds! Het appartement biedt een hoge afwerkingsgraad met kwalitatieve materialen. 

Gelegen in het centrum van Mortsel scoren locatie en bereikbaarheid hoog, op wandelafstand van tal van winkels en openbaar vervoer. Ook groen is op fietsafstand, met een goede verbinding naar randgemeenten Edegem en Wilrijk en op een flits van Antwerpen stad.

Het pand betreed je op een originele tegelvloer en de authentieke trap springt meteen in het oog. Bij binnenkomst in het appartement overweldigt een lumineus gevoel. Parketvloeren en een strakke maatkeuken zetten de toon. Deze bevindt zich in de leefruimte, en is voorzien van alle comfort. Leuke plus: de originele balkenstructuur is nog zichtbaar en creëert een authentieke sfeer! Verder is er één slaapkamer met zeer ruime ensuite badkamer De badkamer oogt conceptueel, met knap wastafelmeubel, een inloopdouche en een strakke betegeling in graniet look. Met zwart kraanwerk, helemaal volgens de hedendaagse trends. Ook is er nog voldoende ruimte voor een meubel op maat en zijn hier de was- en droog aansluitingen voorzien.

 

Kortom; de perfecte eerste aankoop of investering met mooi rendement. Verhuizen doet u alleszins zonder zorgen, in dit volledig instapklaar en gerenoveerd appartement.

BEWOONBARE OPPERVLAKTE

60 m²

SLAAPKAMERS

1

BADKAMERS

1

EPC

13kWh/m²

ELEKTRICITEIT

Conform AREI

KADASTRAAL INKOMEN

i.a.

DAKAPPARTEMENT MET AUTHENTIEKE BALKEN OP TOP LIGGING

Woongebied

Stedenbouwkundige vergunning

Geen dagvaardingen uitgebracht

Geen voorkooprecht

Geen verkavelingsvergunning

bottom of page