top of page

BREDASTRAAT 81 V4.1, 2060 ANTWERPEN

VERHUURD

NIEUWBOUW APPARTEMENT MET GEZELLIG TERRAS

BEWOONBARE OPPERVLAKTE

61 m²

SLAAPKAMERS

1

BADKAMERS

1

TERRAS

5 m²

EPC

81 kWh/m²

Dit moderne appartement bevindt zich om de hoek van het bruisende Eilandje, die zich typeert met de meest trendy zaken. Het uitnodigende terras leent zich perfect voor een heerlijk kopje koffie in de ochtend of een apero in de avond. Wat wil je nog meer? 

Topligging in één van de hipste buurten van Antwerpen, met hotspots als Bar Noord zomerbar en gezellig brunch restaurant Caravan. Dichtbij invalswegen, winkels en openbaar vervoer. Dit instapklaar appartement, ligt te wachten op jou. 

Bij binnenkomst van het appartement merk je meteen dat dit een stijlvol appartement is. Klassevolle parket, moderne uitvoering van verlichting, zwarte accenten zorgen voor een strak modern design. Maar ook een volledige geïnstalleerde keuken(vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat, combi-oven) geeft je de kans om eens lekker te kokerellen voor je vrienden. De badkamer beschikt over alles wat u nodig heeft: een grote douche, lavabo en handdoekradiator. Aansluitend vind je de ruime slaapkamer terug. Geen opbergruimte? Natuurlijk wel. 

Bij het betreden van de binnenplaats heb je toegang tot de inbegrepen fietsenberging. 


Maandelijkse kosten voor kelderberging bedraagt €40. Forfait voor de gemeenschappelijke kosten bedraagt €75/maand. 

NEEM CONTACT

 AFSPRAAK

ONLINE

OWNER

LOGIN

bottom of page