top of page

BROYDENBORGLAAN 25, 2660 ANTWERPEN

€ 549.000

GERENOVEERDE WONING GELEGEN TE MIDDEN VAN 2 PARKEN

Kom je graag thuis in alle rust? Geniet van deze groene woonwijk – waar parkeerplaats nooit een issue is – tegenover het park Sorghvliedt. Ga je toch liever op stap? Geen probleem, want je woont op een boogschoot van centrum Antwerpen en bent zo op de A12. Maak snel een afspraak en bezoek deze ruime gerenoveerde woning te midden van 2 parken.

BUITENRUIMTE

De tuinen zijn absoluut dé troef. Voorbij het poortje zet je je fiets makkelijk en veilig aan de kant. Dankzij dit gezellige voortuintje heb je alvast geen rechtstreekse inkijk, maar het is vooral de achtertuin die verrast. Want, geheel onverwachts, beland je hier praktisch in het Meerlenhofpark. Laat gerust de ramen open staan. Privacy en rust scoren hier erg hoog.

Bonus: The master bedroom heeft een eigen zonnig terras met zicht over het park. 

INTERIEUR

Gelijkvloers

Het huis werd volledig gerenoveerd met behoudt van enkele opvallende Art Deco elementen. Op het gelijkvloers bevinden zich een ruime leef-en eetruimte, gescheiden door een mooie open boog. Hoge plafonds, doorlopende vloer, authentieke schouw, en stalen deuren zetten de toon.

 

De open keuken grenst aan de leefruimte en is voorzien van een op maat gemaakte tafel. Dit is dé plek om te ontbijten, aperitieven, tafelen. De keuken is volledig geïnstalleerd met een open karakter en staat volledig in contact met de tuin. Mooi weer? Zet de schuifraam open. Gezellig!

Verdieping

Slapen doe je boven, in één van de drie kamers. De persoon die de master bedroom claimt, kan genieten van een ensuite badkamer met ligbad, inloopdouche, lavabo én toilet. De tweede slaapkamer heeft een ensuite badkamer met inloopdouche, lavabo en toilet. De derde kamer is ideaal als dressing, bureau of gastenkamer. Verder is er ook nog een extra gastentoilet en wasruimte voorzien.

bottom of page