JAN VAN RIJSWIJCKLAAN 121 V3, 2018 ANTWERPEN

VERHUURD

BEWOONBARE OPPERVLAKTE

90 m²

TERRAS

12 m²

SLAAPKAMER

2

BADKAMERS

2

EPC
i.a.

BESCHIKBAAR

01/10/2021

2 SLAAPKAMER APPARTEMENT MET ZONNIG TERRAS

Deze woning in beaux-artsstijl, als eigen woning gebouwd door architect Victor Lebens,  dateert uit 1911. De statige gevel zorgt onmiddellijk voor een wauw gevoel.

 

Bij het binnenkomen in het appartement word je overweldigd door authenticiteit. Hoge plafonds, ingebouwde kasten, eiken parket zorgen voor een charmante en gezellige sfeer.

Aan de voorzijde bevindt zich de living met directe aansluiting tot het gezellige balkon. Via de eetkamer bereik je de volledig ingerichte keuken met kwaliteitsvolle toestellen (Smeg gasvuur, Miele afwasmachine).

De aansluiting met het zuidwest georiënteerd terras is fantastisch. Vrienden ontvangen, genieten van het groene uitzicht of bekomen van een zware werkdag? Hier kan het allemaal!

 

De master bedroom ​met ingemaakte kasten geeft rechtstreeks toegang tot de badkamer met inloop regendouche, wc en wastafel. De tweede slaapkamer, volledig uitgerust met ingebouwde kasten, kan worden ingericht naar keuze; bureau, berging of babykamer. Via deze slaapkamer bereik je de tweede badkamer met ligbad, wastafel en aansluiting voor wasmachine en droogkast. 

Bonus: kelderberging + fietsenstaanplaats zijn aanwezig.
 

 AFSPRAAK

ONLINE

OWNER

LOGIN