top of page

NOSESTRAAT 4, 2000 ANTWERPEN

€ 432.000

RUSTIG EN GROEN GELEGEN DUPLEX IN VOORMALIGE MEISJESSCHOOL

Hou je van het bruisende stadsleven op wandelafstand maar kom je graag thuis in alle rust? Droom je van een trendy interieur maar heb je de tijd niet om een volledige renovatie op te volgen? Maak snel een afspraak en bezoek deze duplex-woning gelegen in een voormalige meisjesschool uit 1907, gerenoveerd in 2021.

BUITENRUIMTE

We beginnen graag bij de buitenruimtes. Je bereikt de voordeur van je woning namelijk via het groen aangelegde binnengebied. Dit zorgt voor extra veiligheid, veel privacy t.o.v de straatkant en is de plek waar bewoners onderling een zeer fijn contact hebben, er regelmatig een bbq georganiseerd wordt en iedereen geniet van de rust die ze hier terugvinden ten midden van de drukkere binnenstad.

De laatste en grootste tuin hoort bij de woning. Voorbij het poortje geniet je van 27 m² privéruimte verdeeld over het gelijkvloers en het terras aan de slaapkamers.

INTERIEUR

Eens binnen in de leefruimte treffen we meteen een loft-gevoel. Hier vloeien het salon, de eetplaats en de half-open keuken netjes over in elkaar. De gewelfde plafonds op bijna 4 meter hoog, de vele grote raampartijen en de parket vloer geven deze woonruimte extra karakter. 

Vanuit elke kamer heb je toegang tot een van de buitenruimtes, ook vanuit de slaapkamers!

Met de authentieke metalen trap gaan we naar beneden. Hier bevinden zich 2 slaapkamers waarvan de grootste met ingemaakte dressing en ensuite badkamer. De badkamer is luxueus ingericht met vrijstaand bad en inloopdouche. Verder bevindt zich hier de wasruimte en een toilet.

De tweede slaapkamer is momenteel ingericht als bureau ruimte. Deze is bovendien ook toegankelijk via een handige buitentrap. Je hebt dus de keuze om niet doorheen heel de woning te gaan. 

EEN SUBLIEME AFWERKING

Dankzij de zorgvuldige inrichting met smaakvol maatwerk kan je onmiddellijk intrekken. Vestiaire, dressoirs, keuken, dressing, bergingkasten,.. het werd allemaal ingebouwd in dezelfde look en in harmonie met de grote architecturale lijnen. 

Overal is vloerverwarming voorzien via een warmtepomp. De woning scoort dan ook goed op energie met A-label.

Zeer fijne mede-eigendom met erg lage maandelijkse kosten.

Tot slot is er een zeer ruime afgesloten fietsenstalling aanwezig. 

BEWOONBARE OPPERVLAKTE

110 m²

BUITENRUIMTE

27 m²

 

SLAAPKAMERS

BADKAMERS

1

TOILETTEN

2

EPC

76 kWh/m²

ELEKTRICITEIT

conform AREI

ASBEST

blanco

BOUWJAAR

1907

RENOVATIEJAAR

2021

NIET GEÏNDEXEERD K.I.

€ 1387

bottom of page