top of page
POTHOEKSTRAAT 54
POTHOEKSTRAAT 54
POTHOEKSTRAAT 54
POTHOEKSTRAAT 54
POTHOEKSTRAAT 54
POTHOEKSTRAAT 54
POTHOEKSTRAAT 54
POTHOEKSTRAAT 54
POTHOEKSTRAAT 54
POTHOEKSTRAAT 54
POTHOEKSTRAAT 54
POTHOEKSTRAAT 54
POTHOEKSTRAAT 54
POTHOEKSTRAAT 54
POTHOEKSTRAAT 54
POTHOEKSTRAAT 54
POTHOEKSTRAAT 54
POTHOEKSTRAAT 54
POTHOEKSTRAAT 54
POTHOEKSTRAAT 54
POTHOEKSTRAAT 54

POTHOEKSTRAAT 54, 2060 ANTWERPEN

VERKOCHT

Altijd al gedroomd van een woning die rechtstreeks uit een interieurmagazine lijkt te komen? De eigenaars tekende alvast de lijnen uit van een ideale woonbeleving in samenwerking met interieurarchitecten. 

LOFT VIBES

 

Wonen start vanop de eerste verdieping. Hierdoor geniet de woning van veel meer licht en dankzij de vage connectie met de straat ook van meer rust en privacy. In dit duplex appartement zit zo veel meer dan je eerst zou denken. Je kan hier gerust spreken van een huis, met de 2 volwaardige verdiepingen die elk aansluiten op een fantastische buitenruimte zonder enige inkijk.

We komen binnen en worden meteen overvallen door licht en karakter. Het open plan en de vele raampartijen zorgen voor een overload aan zonlicht doorheen de hele woning. De leefruimte heeft een hoog loft gehalte. Het karakter van de oude balken en de ruwe betonnen plafonds van bijna 4 meter hoog bepalen de sfeer. De gekaleide muur brengt dan weer warmte in het geheel. 

De grote leefkeuken werd zodanig ontworpen dat deze niet enkel zeer functioneel is om te koken maar ook esthetisch aansluit met het salon en de eetplaats. Er werd gekozen voor een compositie van gesloten en open kasten. Zo is er meer dan voldoende berging en is er zelfs nog ruimte over voor het plaatsen van leuke decoratie. Een vrijstaande bank waar je gezellig aan kan tafelen vormt dan weer de schakel tussen de eetplaats en de keuken.

Langs de hal met terrazzotegels, voorbij het gastentoilet en de vestiaire, komen we in de eerste slaapkamer. Deze sluit aan met een gezellig terras. Zet die dubbele deuren maar open en je ervaart meteen het binnen-buiten gevoel van een tuinkamer. Heb je meer nood aan een fitnessruimte, hobbykamer of bureau? Jij bepaalt de inrichting want boven zijn er nog 2 kamers! Van hieruit heb je eveneens toegang tot de tuin.

Via de traphal heb je toegang tot de tweede buitenruimte. The place to be om gezellig te aperitieven met vrienden maar ook wanneer je wil genieten van de heerlijke zomerzon. Geen inkijk, volledig privé en met een aangenaam uitzicht.

Voor de badkamer en de 2 grootste slaapkamers gaan we naar de tweede verdieping. De badkamer is uitgerust met een ruime ladekast, dubbele lavabo met inbouw inox kranen, inloopdouche en bad, Daarnaast bevindt zich een aparte wasberging. De 2 laatste slaapkamers zijn voldoende groot. In de slaapkamer achteraan werd er geopteerd voor een extra groot raam welke de open zichten benadrukt. Hoe bruisend de buurt ook is, je slaapkamer is een plek van rust.

Alle grote investeringen zijn achter de rug. De elektriciteit, vloerverwarming, leidingen, ramen, isolatie etc. werden alvast volledig vernieuwd. Onverwachte kosten zijn hier dus nog lang niet aan de orde. Alsook over de gemeenschappelijke kosten moet u zich geen zorgen maken want in een kleinschalig gebouw als dit, zijn deze louter beperkt tot een bijdrage in de blokpolis.

​​​

UNIEKE BUITENKANS

Vrienden of familie die nog op zoek zijn naar een woning? Breng ze snel op de hoogte en kies je eigen buren want beide appartementen in dit gebouw staan te koop. Dit kan het begin zijn van een co-housing light versie.

Ook wonen en werken kan je combineren. Geef zeker een seintje indien interesse in het gelijkvloers kantoor.

TEN MIDDEN VAN BOHO EN HET BRUISENDE EILANDJE

Dit duplex appartement is gesitueerd op de grens van BoHo, aan de Stuivenbergsite in Antwerpen, die in 2022 volledig wordt hernieuwd door AG Vespa. Het ziekenhuis verhuist en meer dan de helft van dit 5 hectare groot project krijgt een groene en publieke functie. Een absolute plus!

 

Verder scoort bereikbaarheid hoog, met de Antwerpse velo'kes of het openbaar vervoer. Voorlopig nog bereikbaar met de bus maar de plannen voor het metrostation achter de hoek liggen klaar. Heb je een wagen? Die kan je makkelijk parkeren in een van de beveiligde parkings op 50 meter afstand.

 

Dineren bij Brutal en het ontbijt komt vers van bij Puur Brood. Deze gekende zaken vindt je allemaal terug in de straat. Boodschappen doe je ook op wandelafstand. Ontspannen, wandelen of sporten kan vlakbij in park spoor noord.

OPPERVLAKTE

130 m²

BUITENRUIMTES

14 en 23 m²

SLAAPKAMERS

3

BADKAMERS

1

EPC

180 kWh/m²

ELEKTRICITEIT

conform AREI

KADASTRAAL INKOMEN

i.a.

DUPLEX MET IDEALE WOONBELEVING

bottom of page