SPECHTENDREEF 3, 2900 SCHOTEN

€ 575.000

Deze casco woning werd opgetrokken volgens de BEN-principes. De grote architecturale lijnen werden reeds bepaald maar er is nog voldoende ruimte voor uw eigen creatieve invulling. 

Met een oppervlakte van 225 m² is het comfortabel wonen. Het binnenstromend daglicht dankzij de grote raampartijen is fenomenaal, plafond hoogtes die gaan tot 4 meter en verschillende vides die zorgen voor een ruim maar huiselijk gevoel.

 

Het gelijkvloers omvat een inkomhal met ruime vestiaire en gastentoilet. Voorbij de hal komen we in de leefruimte die baadt in het licht. Deze is zuid georiënteerd en geniet van 2 overdekte terrassen. De keuken is aanpalend en ruim genoeg voor het plaatsen van een kookeiland. De bijkeuken biedt een vlotte toegang tot de technieken en voorziet extra ruimte als bijvoorbeeld voorraadberging. Naast de leefruimte is er nog een aparte tv-kamer of bureau die ook rechtstreeks vanuit de hal toegankelijk is. Ideaal voor vrije beroepen of als speelkamer.

 

Vanop de eerste verdieping is er nog voldoende interactie met het gelijkvloers dankzij de vides. Hier huishouden zich 3 zeer ruime slaapkamers van 14, 16 en 21m². De master bedroom heeft nog een privé zonneterras van 18m². Er is een badkamer met ruimte voor een inloopdouche en vrijstaand bad en de toilet is apart.
 

Bonus: Naast de oprit met carport is de woning volledig onderkelderd met een plafondhoogte van 2,4m. Wat maakt dat deze niet enkel ideaal is als garage maar ook als magazijn kan dienen.

BEWOONBARE OPPERVLAKTE

225 m²

GRONDOPPERVLAKTE

5855 m²

ONDERGRONDSE GARAGE

150 m²

TERRASSEN

18 m² + 12m² + 18 m²

 

SLAAPKAMERS

3

BADKAMERS

1

VRIJSTAANDE BEN WONING

Woongebied

Stedenbouwkundige vergunning

Geen dagvaardingen uitgebracht

Geen voorkooprecht

Geen verkavelingsvergunning