STEENBERGSTRAAT 11 V3, 2000 ANTWERPEN

VERKOCHT

COSY APPARTEMENT OP TOPLOCATIE

Deze topligging ligt om de hoek van de Nationalestraat en vlakbij verschillende hotspots zoals
BAVET - dé lekkerste spaghetti van't stad, Kaffeenini en het ModeMuseum. Slechts enkele meters van het buurtpark Munthof - ontwerp van Cluster landschap & stedenbouw, om één van de laatst braakliggende ruimtes in de Antwerpse binnenstad in te vullen met natuur. In je dichte omgeving vind je zowel een trendy modezaak als Jutka & Riska als een trendy Argentijns restaurant Tota! 

Wanneer je dit appartement binnenkomt, merk je meteen dat gezelligheid centraal staat. Je komt terecht in een open keuken die overvloeit naar de leefruimte. Opgevrolijkt met wat groen, straalt het salon heel wat charme uit. Dankzij de grote ramen tot aan het plafond creëert het heel wat diepte. Deze ruimte vormt één organisch geheel: ideaal om je vrienden te entertainen tijdens het kokerellen. 

 

Loop je vanuit de inkomdeur meteen rechts, beland je in zeer gezellige slaapkamer. Aangrenzend vind je de badkamer met douche, lavabo en toilet terug. Daaruit heb je ook toegang tot het zonnige terras. 


Leuk appartement voor wie op zoek is naar een cosy ruimte waar alles is wat je nodig hebt. Op slechts 6' wandelen van de Groenplaats. Kortom: kopen zonder zorgen. Ook de gezellige terrasjes op de Leopold de Waelplaats zijn op een boogscheut terug te vinden. 

Bonus! Er is een kelder voorzien als opbergruimte. Het huren van een staanplaats voor de wagen behoort ook tot de mogelijkheden.

 

BEWOONBARE OPPERVLAKTE

55 m²

TERRAS

3 m²

SLAAPKAMERS

1

BADKAMERS

1

EPC

242 kWh/m²

ELEKTRICITEIT

conform aan AREI

Woongebied

Stedenbouwkundige vergunning

Geen dagvaardingen uitgebracht

Geen voorkooprecht

Geen verkavelingsvergunning

NEEM CONTACT

 AFSPRAAK

ONLINE

OWNER

LOGIN

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Google+ - White Circle

CITYPLUS 2021 ©

BRITSE LEI 56

2000 ANTWERPEN

+32 3 231 20 30

INFO@CITYPLUS.BE

OPEN VAN MAANDAG TOT ZATERDAG 9:30-18:00 OF OP AFSPRAAK

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Twitter Icon