Waar anderen u een persoonlijke aanpak beloven, garanderen wij onze volledige aandacht.

Marcella

INTERIEURSTYLISTE

Styling & staging

Marcella haalt haar forse portie energie uit het realiseren van mooie dingen. Haar creatieve inbreng is stijlvol, discreet en een tikkeltje gedurfd, steeds met aandacht voor het bestaande. Haar goedlachs karakter en de jarenlange ervaring in homestyling en hospitality maken van haar een onmisbare schakel in het team.

Claudia

INTERIEURVORMGEVER

Projecten & interieur

Als dochter van haar creatieve mama, valt de appel niet ver van de boom. Deze passie voor interieur & styling zet zij dagelijks in voor de realisatie van totaalrenovaties. In samenwerking met de vaste architecten creëert zij keer op keer classy vastgoed in een tijdloos kader. Met haar voorliefde voor design en materialen, werd dit voor haar de weg om creaties te delen met anderen.

Stéphane

VASTGOEDMAKELAAR

ZAAKVOERDER

Projecten

Stéphane is van nature uit een innovator en heeft al 20 jaar ervaring in de vastgoedmarkt. Zijn expertise, gedrevenheid en breed netwerk zijn een troef. Daarnaast is zijn fiscale achtergrond evenwel een belangrijke meerwaarde in het begeleiden van dossiers.

Laura

VASTGOEDADVISEUR

SCHATTER EXPERT

Verkoop

Laura is zeer hands-on. Onze klanten waarderen haar eerlijke en doeltreffende aanpak. Dankzij haar juridische achtergrond staat ze naast de bezichtigingen ook in voor het opstellen van de overeenkomsten. Verder is ze op de hoogte van de actuele trends en de markttendensen.

Liselotte

VASTGOEDMAKELAAR

INTERIEUR ARCHITECT

Verkoop & Marketing

Liselotte heeft naast haar architecturale kennis ook een creatieve geest. Ze verdiept zich graag in marketing en deelt nieuwe inzichten bij het realiseren van de verkoop. Klanten waarderen haar werkethiek en resultaatgerichte aanpak.

Philippe

INTERIEURARCHITECT

Projecten & interieur

Als één van de twee hoofden bij BROS, is zijn bijdrage in de renovatieprojecten key. Hij brengt out of the box ideeën tot leven in gedetailleerde conceptplannen en 3D visuals. Hier zijn zijn ongeziene behendigheid en snelheid troef. Verder streeft hij steeds naar een maximaal resultaat en staat hij in voor de planning en werfopvolging. 

CITYPLUS 2021 ©

BRITSE LEI 56

2000 ANTWERPEN

+32 3 231 20 30

INFO@CITYPLUS.BE

OPEN VAN MAANDAG TOT VRIJDAG 9:30-18:00 OF OP AFSPRAAK

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Twitter Icon
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Google+ - White Circle