top of page
ANSELMOSTRAAT 62
Video afspelen

ANSELMOSTRAAT 62, 2018 ANTWERPEN

VERKOCHT

CLASSY HERENWONING MET ZONNIGE TUIN

Achter deze karaktervolle en authentieke gevel tref je een doordacht interieur, smaakvol gecombineerd met tal van authentieke elementen. Deze herenwoning biedt naast authenticiteit ook stijl, een rijke lichtinval en optimale binnen-buiten sfeer, met de Zuid-West georiënteerde tuin toegankelijk vanuit de lumineuze leefkeuken. 

Gelegen in de meest gegeerde residentiële buurt is locatie absolute troef. Vlakbij het Harmoniepark met nieuwkomer Nives voor koffie en lunch, het gezellige Hof van Leysen en tal van speciaalzaken op een boogscheut. De lekkerste patisserie haal je tegenwoordig bij bakkerij Gewaegd, dagverse vis bij de gerenommeerde Nieuwe Vishal en gekende slagerij Michielsen tref je aan de overkant. Verder zijn alle invalswegen gemakkelijk bereikbaar, liggen er tal van scholen op wandelafstand en is het centrum vlakbij. Wat je ook nodig hebt, hier vind je het op wandelafstand.

Binnenkomen is onmiddellijk een voltreffer. De inkomhal biedt tal van moulures, een vloerbekleding met goed bewaarde originele tegels en een eiken trap. Deze sfeer zet zich verder in leefruimte, met bijzondere marmeren schouw, authentieke zuilen en originele houten vloeren. Je treft een smaakvolle inkleding met oog voor detail. De eetruimte maakt deel uit van de leefruimte en trekt de aandacht met een plafondhoge spiegelwand. Deze sluit aan bij een tweede zitruimte die grenst aan de leefkeuken. De riante authentieke deuren met origineel loodglas die deze ruimtes van elkaar scheiden creëren een unieke sfeer.

De leefkeuken is voorzien van alle comfort, ingericht met ATAG toestellen, een groot gasfornuis en extra bergruimte. De veranda en bijkomende lichtkoepel creëren een rijke lichtinval. De grote schuifdeuren zorgen voor een optimale verbinding met de zonnige en verzorgde tuin. Absoluut heerlijk vertoeven, in alle rust.

Ook in de master bedroom werd geopteerd voor een smaakvolle, luxueuze inkleding. Deze sluit aan bij een ruime kamer - momenteel gebruikt als bureau - die bijvoorbeeld perfect kan ingericht worden als dressing kamer. De ruime en lumineuze badkamer tref je op de lagere tussenverdieping, voorzien van alle comfort en afwerking met natuursteen en bamboehout. Op de tweede en bovenste verdieping tref je nog twee ruime slaapkamers, waarvan één met mezzanine, beiden volledig bekleed met hout. Ideaal voor de kids, in te richten met extra badkamer, maar evenwel als home office.

 

Bonus? Een ruime en zeer verzorgde kelder biedt extra opbergruimte, een wijnkelder en plaats voor was- en droogmachine. Parkeren kan je in gehuurde autostaanplaats om de hoek.

Kortom, een absolute voltreffer ticking all the boxes.

NEEM CONTACT

 AFSPRAAK

ONLINE

OWNER

LOGIN

bottom of page