top of page

"Bij ons bent u gerust,

wij bieden u 20 jaar expertise"

1

U VERDIENT ALLE AANDACHT

Waar anderen u een persoonlijke aanpak beloven, garanderen wij onze volledige aandacht.

Kantoor-65.jpg

1

Elk eigendom is uniek en u verdient dan ook alle aandacht. Hier draagt elk teamlid actief in bij. Vanuit een specifieke vakkennis en ervaring is sterk teamwork immers de basis van elk succesverhaal.
 

2

UW WONING IN STIJL

Waar anderen u enkele tips delen, gaat onze interieurstyliste voluit.

Kantoor-71.jpg

Interieurstyliste Marcella creëert met stijlvolle decoratieve elementen of zelfs trendy meubilair een ongeziene sfeer in uw eigendom.

2

De maximale troeven in de verf zetten resulteert in een maximaal resultaat. Dat heeft onze aanpak al talrijke malen aangetoond.

3

EEN COMPLETE BELEVING

Waar anderen u weinig verrassen, gaan wij voor een indrukwekkende beleving.

3

Ervaar een complete beleving dankzij onze knappe fotopresentatie én belevingsfilm. Met deze vernieuwende tool gaan wij voor luxe, kwaliteit en een verrassend wauw effect. Bonus? Een bijzonder aandenken aan uw eigendom.

 

4

PUBLICITEIT

Waar anderen enkel online visueel zijn, gaan wij voor 360° marketing in stijl.

Kantoor-31.jpg

4

Kantoor-74.jpg

Wij bieden steeds een doordachte combinatie van online en print marketing. Naast onze gekende flyers ontwerpen wij een luxemagazine, waar uw woning pronkt op de voorpagina. Met dit visueel spel van knappe foto's en typografieën vertellen wij van begin tot einde het verhaal van uw eigendom.

5

UW INTERIEURPLAN OP MAAT

Waar anderen u doorverwijzen, tekenen onze interieurarchitecten uw plan op maat.

Kantoor-45.jpg

5

Dankzij onze nauwe samenwerking met hippe interieurstudio Bros spelen wij steeds kort op de bal. Van het uittekenen van verkoopplannen, tot het uitwerken én uitvoeren van creatieve interieurideeën en renovatiewerken.

 

6

EXCLUSIEF AANBOD

Waar anderen overtuigen met kwantiteit, doen wij dit met onberispelijke kwaliteit.

Lange Lozanastraat 152_V3-14.jpg

6

Ons kwalitatief aanbod staat ons toe om onze klanten steeds een individuele aanpak te garanderen. Al jaar en dag staan wij garant voor een onberispelijke en zeer complete dienstverlening. Bij ons mag u gerust zijn, met 20 jaar expertise in huis, waar al velen anderen u voor gingen.

7

WAARDEBEPALING

Waar anderen overtuigen met surreële prijszettingen, bieden wij u 20 jaar marktkennis.

Kantoor-22.jpg

Naast een actuele marktanalyse, maken wij steeds op basis van accurate opmetingen en doorgedreven berekening een gedetailleerde waardebepaling. Het bepalen van de vraagprijs gebeurt steeds in overleg en hangt samen met de toe te passen verkoopstrategie.

7

Dankzij meer dan 20 jaar expertise bieden wij u een accurate en eerlijke prijszetting.

8

VISIBILITEIT

Waar het voor anderen aanvoelt als werken, komen wij een stukje thuis.

Wij ontvangen u met alle plezier op ons aangenaam kantoor. Een herkenbaar hoekpand met sfeervolle gevel, gesitueerd op de Antwerpse Boulevard ter hoogte van het Oude Justitiepaleis.

Met dagelijks duizenden passanten, besteden wij veel aandacht aan onze vitrine, die behalve de presentatie van uw eigendom, ook elk seizoen een aangepaste sfeer krijgt. Zo creëren we de perfecte balans tussen een professionele, toch warme en toegankelijke sfeer. Dit voor u, én voor onze medewerkers.

Kantoor-7.jpg

8

9

AFSPRAAK ONLINE TOOL

Waar anderen onnodig tijd verliezen, bieden wij een efficiënte online tool.

Kantoor-12.jpg

Eenvoudig een afspraak plannen doet u via onze website in een handomdraai. Een handigheid en bovenal instant, van waar u maar wenst. Zo bieden wij de potentiële kandidaat kopers van uw eigendom alle comfort om zo snel mogelijk een moment vast te leggen voor bezichtiging.

9

10

OOK NA AKTE

Waar anderen zich beperken, bieden wij ook diensten na verkoop.

Begijnenvest 14-49.jpg

10

Van het opnemen van meterstanden, tot het begeleiden van uw verhuis, het leeghalen of zelfs schoonmaken van uw eigendom. Ook hiervoor kan u bij ons terecht en vertrouwen op onze ervaring en vaste partners.

 

Daarnaast kan onze interieurstudio ook instaan voor het uitwerken van al uw creatieve ideeën voor uw woonst; van concept creatie tot renovatie en totaalinrichting.

bottom of page