BRITSE LEI 70 V5, 2000 ANTWERPEN

€ 830

BEWOONBARE OPPERVLAKTE

100 m²

SLAAPKAMERS

1

BADKAMERS

1

TERRAS ACHTERAAN

5,5 m²

EPC

161 kWh/m²

BESCHIKBAAR

onmiddellijk

GEMEUBELD NIEUWBOUW APPARTEMENT OP TOP LIGGING

Achter deze moderne gevel vind je een recent, licht en sfeervol appartement terug. Wat je ook meteen opvalt, is de hoeveelheid licht dat er binnenstroomt en dat met uitzicht op het Oude Justitiepaleis, een zalig vakantiegevoel. Dit smaakvol ingerichte appartement beschikt over alles wat je nodig hebt.

Gelegen op het bruisend Zuid en vlakbij het bruisende centrum van de stad. In deze gezellige buurt geniet je van veel leuke restaurants zoals Mampoko en Fiskebar. De uitvalswegen zijn maar één verkeerslicht van je verwijderd.

Dit klassevol stadsappartement is gelegen op de vijfde verdieping. Bij binnenkomst maak je meteen kennis met de royale leefruimte - hier staat warmte en sfeer centraal. 


Het zonlicht valt hier zalig binnen: 's ochtends schijnen de zonnestralen binnen in de leefruimte en open keuken en tegen de avond over naar de slaapkamer en het aansluitende terras. Ideaal om na een lange werkdag te genieten van de laatste zonnestralen met een glas wijn in je hand. 

 

De volledigingerichte, open keuken voorziet je van alles: kwaliteitstoestellen én belangrijk: genoeg kastruimte. In deze keuken kan je heerlijk kokerellen. De slaapkamer vind je op de tweede verdieping aansluitend met de badkamer.  

Maandelijkse kosten €70: gemeenschappelijke kosten.

NEEM CONTACT

 AFSPRAAK

ONLINE

OWNER

LOGIN

CITYPLUS 2021 ©

BRITSE LEI 56

2000 ANTWERPEN

+32 3 231 20 30

INFO@CITYPLUS.BE

OPEN VAN MAANDAG TOT VRIJDAG 9:30-18:00 OF OP AFSPRAAK

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Twitter Icon
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Google+ - White Circle