top of page

BRITSE LEI 10 V5, 2000 ANTWERPEN

€ 725

SFEERVOL APPARTEMENTJE MIDDEN IN DE STAD!

BEWOONBARE OPPERVLAKTE

38 m²

SLAAPKAMERS

1

BADKAMERS

1

TERRAS

8 m²

EPC

120 kWh/m²

Middenin de stad, met prachtig uitzicht op de majestueuze Boerentoren en Kathedraal. De Britselei wordt omgeven door monumentale, openbare gebouwen. Zo zit je hier op amper tien stappen van de Nationale Bank of op een terrasje op het Zuid. Op 3 minuten stappen zit je op een andere hotspot, aan het Museum voor Schone Kunsten. Vlakbij winkels, horeca, openbaar vervoer en uitvalswegen. Centraler dan dit wordt het niet.

Uitzonderlijk licht appartementje op de 5de verdieping, eerste ingebruikname na totale renovatie. De leefruimte, typeert zich met keramisch parket en sluit aan op de volledig ingerichte keuken met combi-oven, fournuis, dampkap, veel opbergruimte en de was/droogmachine die in één van de keukenkasten staat: super handig! In de keuken is er ook gelegenheid om het ontbijt te nemen. De lumineuze leefruimte leent zich perfect om eens heerlijk te kokerellen voor je vrienden. In de gang vind je ook nog een opbergruimte terug waar je wat spullen in kwijt kan evenals een vestiaire.

Verder vind je de slaapkamer mét grote ingemaakte kast terug. Vlakbij bevindt zich de badkamer waar je over alles beschikt wat je nodig hebt: bad met douchemogelijkheid, toilet, grote handdoekradiator, handdoeken- en spiegelkast.

Het Zuid-West georiënteerde terras van 8 m² ligt in het verlengde van de leefruimte, zeg maar je eigen privé-uitkijktoren met zicht op de O.L.V.-Kathedraal en historische Boerentoren en bij uitbreiding op de hele stad. Hierop geraak je nooit uitgekeken… Een uitgebreide zondagse brunch, siësta of romantisch diner voor twee? You name it, hier kan het.

De toegang is uitgerust met een veiligheidsdeur en videofonie. Beneden open je de deuren met een badge.

Zen in het bruisende centrum met volop rust, licht en openheid!

Bonus: er is een ruimte fietsenberging voorzien!

Maandelijkse kosten bedragen € 85 (incl. privatief water- en gasverbruik)

NEEM CONTACT

 AFSPRAAK

ONLINE

OWNER

LOGIN

bottom of page