top of page
DE LESCLUZESTRAAT 22
Video afspelen

DE LESCLUZESTRAAT 22, 2600 ANTWERPEN

VERKOCHT

Residentieel wonen, met allerlei hotspots op wandelafstand. Dit knap authentiek herenhuis belooft je ruimte, rust en een rijke lichtinval achter een knappe gevel. Kortom: een gedroomde uitvalsbasis.

 

Vlakbij het hippe 2018, maar ook bij groene parken zoals Koning Albertpark en Domein Hertoghe. En toch dichtbij invalswegen, scholen, openbaar vervoer en horeca. Te voet naar de meest gezellige koffiebar Café Lucien of op zondag naar de warme bakker Leman. Maar ook een cultureel bezoek aan Brouwerij De Koninck of het Groen Kwartier liggen slechts op 5' wandelen. Om de hoek ligt het gezellige Frederik de Merodeplein, ideaal voor een lekkere aperitief. Deze buurt ademt sfeer en cultuur. 


De imposante inkomhal met plafond van wel 4 meter hoog zorgt meteen voor het herenhuisgevoel. Hierna volgt de woonruimte waar het salon, de eetkamer en de leefkeuken terug te vinden zijn. De originele visgraatparket, de prachtige moulures, glas in lood en de authentieke schouw zorgen voor een gezellige en warme uitstraling. Vanuit de keuken heb je meteen toegang tot de groen omgeven, aangelegde tuin met terras van 100 m². Genieten van de rust, boekje lezen in het groen of een koffie bij de opkomende zon? Hier kan het allemaal.

 

Op de eerste verdieping vind je de eerste twee ruime slaapkamers terug. De volledig uitgeruste wasplaats en de badkamer met bad en douche zijn voorzien op de de tussenverdieping.

 

De tweede verdieping huishoudt eveneens 2 slaapkamers en 1 badkamer. Onder het dak is er nog een ruime zolder, deze wordt nu gebruikt als opbergruimte. 

Bonus: mogelijkheid voor het huren van een parkeerplaats op 200 meter vandaan de woning.​​

GRONDOPPERVLAKTE

185 

BEWOONBARE OPPERVLAKTE
240 
TUIN

 100 m²

SLAAPKAMERS
4

BADKAMERS

2

KELDER
 50 
EPC

222 kWh/m²
ELEKTRICITEIT

i.a.

K.I.

€ 1.065.

AUTHENTIEKE HERENWONING MET GROTE TUIN

Woongebied

Stedenbouwkundige vergunning

Geen dagvaardingen uitgebracht

Geen voorkooprecht

Geen verkavelingsvergunning

 AFSPRAAK

ONLINE

bottom of page