GENERAAL LEMANSTRAAT 39 V4, 2018 ANTWERPEN

VERKOCHT

Tussen het Harmoniepark en het Hertoghepark en vlakbij het bruisende centrum van de stad. In deze gezellige buurt geniet je van veel leuke restaurants zoals Boker Tov en Brusketta. Maar ook een cultureel bezoek aan Brouwerij De Koninck of het Groen Kwartier liggen slechts op 5' wandelen. Deze wijk ademt sfeer en cultuur. 

Het appartementsgebouw Résidence Generaal Leman werd gebouwd in 1933 in art-decostijl. Via de prachtige originele houten lift met harmonicadeuren bereiken we de vierde verdieping. Bij binnenkomst maak je meteen kennis met de royale en lumineuze leefruimte gekenmerkt door hoge plafonds en de authentieke visgraat parket.

 

De volledig ingerichte keuken werd recent geplaatst en beschikt over alles wat je nodig hebt. Bovendien is er aansluitend nog een extra ruimte die handig is als bijkomende berging en tevens voorzien is van wasmachine en droogkast. 

Er zijn 2 ruime slaapkamers ter beschikking, beide gemakkelijk te voorzien van kastenwand. De eerste slaapkamer geniet van een zonnig terras! De tweede slaapkamer heeft een extra toegang vanuit de inkomhal en doet momenteel dienst als bureauruimte: working from home was nooit zo leuk. Beide kamers grenzen aan de ensuite badkamer met grote inloopdouche.

Thuiskomen kan steeds in alle comfort dankzij de inpandige autostaanplaats! Verder is er een privatieve kelder en de mogelijkheid voor het plaatsen van een fiets.
 

OPPERVLAKTE

107 m²

TERRAS

 2 m²

SLAAPKAMERS

2

BADKAMERS

1

EPC

455 kWh/m² (vrijstaand gebouw)
ELEKTRICITEIT

conform AREI

KADASTRAAL INKOMEN

€ 644 + € 96

2 SLAAPKAMER APPARTEMENT MET GARAGE

Woongebied

Stedenbouwkundige vergunning

Geen dagvaardingen uitgebracht

Geen voorkooprecht

Geen verkavelingsvergunning

NEEM CONTACT