top of page

GROTE PIETER POTSTRAAT 1 V0, 2000 ANTWERPEN

 € 1.500

KANTOORRUIMTE IN UNIEKE EN AUTHENTIEKE SFEER 

Deze gelijkvloerse ruimte maakt deel uit van een volledig gerenoveerd pand met 14 meter gevelbreedte gesitueerd in het historische centrum.​ Authenticiteit en strakke lijnen blenden hier mooi samen in 1 geheeld. De sfeer en specifiek interieur draagt ongetwijfeld bij tot de uitstraling van je bedrijf.

Met deze centrale ligging ben je op een boogscheut van openbaar vervoer, publieke parkeergelegenheden en tal van leuke koffie- en lunchbars met take out service. Tijdens de zomermaanden geniet je van een korte break met zicht op het water. Uniek!

De ruimte werd opgedeeld in een gemeenschappelijk te gebruiken ontvangstruimte links, en een privatief af te sluiten ruimte voorzien van lange tafel en gezellige relax corner rechts. De ontvangstruimte is evenwel voorzien van gezellig meubilair, volledig geïnstalleerde kitchenette en sanitair.

Zoek je een kantoor met extra stockage- of vergaderruimte? Afhankelijk van je vraag en budget kunnen de mogelijkheden in overleg besproken worden. Het maandelijkse huurtarief bedraagt € 1.500 excl. 21% BTW en excl. een maandelijkse provisie voor nutsvoorzieningen: WIFI, elektriciteit, water en gas. Er wordt verhuurd in de vorm van een terbeschikkingstelling, om zo meer flexibiliteit te kunnen aanbieden naar huurtermijnen. In principe kan je al huren vanaf een termijn van 6 maanden.

PRIVATIEF GEBRUIK

66 m²
GEMEENSCHAPPELIJK GEBRUIK

62 m²

NEEM CONTACT

 AFSPRAAK

ONLINE

OWNER

LOGIN

bottom of page