top of page

GROTE PIETER POTSTRAAT 1 V1, 2000 ANTWERPEN

 € 1.500

KANTOORRUIMTE IN UNIEKE EN AUTHENTIEKE SFEER 

PRIVATIEF GEBRUIK

66m²

GEMEENSCHAPPELIJK GEBRUIK

62 m²

Deze ruimte situeert zich op de eerste verdieping en maakt deel uit van een volledig gerenoveerd pand met 14 meter gevelbreedte in historisch Antwerpen.​ Authenticiteit en strakke lijnen blenden hier mooi samen in 1 geheel. De sfeer en specifiek interieur draagt ongetwijfeld bij tot de uitstraling van je bedrijf.

Met deze centrale ligging ben je op een boogscheut van openbaar vervoer, publieke parkeergelegenheden en tal van leuke koffie- en lunchbars met take out service. Tijdens de zomermaanden geniet je van een korte break met zicht op het water. Uniek!

Samen met een kleinere kantoorruimte maakt deze deel uit van de eerste verdieping. Het betreft het ruime gedeelte in privatief gebruik, volledig afsluitbaar met stalen harmonicawand, voorzien van een lange tafel en cosy corner. De polyvalente ontvangstruimte op het gelijkvloers wordt aangeboden in gemeenschappelijk gebruik. Deze is evenwel voorzien van gezellig meubilair, volledig geïnstalleerde kitchenette en sanitair.

Zoek je een kantoor met extra stockage- of vergaderruimte? Afhankelijk van je vraag en budget kunnen de mogelijkheden in overleg besproken worden. Het maandelijkse huurtarief bedraagt € 1.500 excl. 21% BTW en excl. een maandelijkse provisie voor nutsvoorzieningen: WIFI, elektriciteit, water en gas.
Er wordt verhuurd in de vorm van een terbeschikkingstelling, om zo meer flexibiliteit te kunnen aanbieden naar huurtermijnen. In principe kan je al huren vanaf een termijn van 6 maanden.

NEEM CONTACT

 AFSPRAAK

ONLINE

OWNER

LOGIN

bottom of page