top of page
JAN BLOCKXSTRAAT 24
Video afspelen

JAN BLOCKXSTRAAT 24, 2018 ANTWERPEN

VERKOCHT

Deze knappe woning situeert zich in één van de meest gegeerde residentiële buurten van Antwerpen. Met alles op wandelafstand en toch alle rust in een achterliggende straat, scoort locatie zeer hoog. Daarbij dragen tal van originele, authentieke elementen bij tot het uniek karakter van deze woning. 

Met stijlvolle en authentieke gevels in het straatbeeld, treffen we achter de gevels overwegend gezinnen. Met de speeltuin in het Vinkenhof om de hoek, het hof van Leysen en het Harmoniepark is gezinsontspanning steeds vlakbij. Ook naar bakkerij Gewaegd ga je vlot te voet, net zoals gekende slagerij Michielsen. Vintage vind je tegenwoordig in tal van shops op de Mechelsesteenweg en het bruisende stadscentrum bereik je vlot met de fiets.

Naast locatie scoort ook authenticiteit in deze woning hoog. De originele parketvloeren in specifieke legpatronen, een marmeren inkomhal, hoge plafonds, zeer gedetailleerde moulures en rosassen, originele houten deuren met geslepen glas bleven uitzonderlijk goed bewaard. Met behoud van deze elementen renoveer je dit pand naar een prachtig juweeltje in het Antwerpse.

De marmeren inkomhal leidt je tot de ruime souterrain die aansluit bij de stadstuin. Ideaal om in te richten als wintertuin of polyvalente ontspanningsruimte. Het gelijkvloers omvat drie aaneenschakelende leefruimtes met prachtige plafonds en de geïnstalleerde keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamer, alsook een derde kamer die dienst kan doen als ensuite badkamer. Eén van deze ruime slaapkamers biedt toegang tot een terras van 14 m². Van hieruit heb je open zichten op het verzorgd groen van de buurt. Ook op de bovenste verdieping vind je 3 slaapkamers.

Kortom, de ideale gezinswoning op gegeerde locatie, met tal van unieke elementen te ontdekken!

BEWOONBARE OPPERVLAKTE

311 m²

STADSTUIN

25 m²

TERRAS

14 m²

GRONDOPPERVLAKTE

117 m²

SLAAPKAMERS

6

BADKAMERS

1 (3 mogelijk)

EPC

722 kWh/m²

ELEKTRICITEIT

i.a.

KADASTRAAL INKOMEN

€ 1.083.

KNAPPE AUTHENTICITEIT OP TOP LOCATIE MET BUITENRUIMTE

Woongebied

Stedenbouwkundige vergunning

Geen dagvaardingen uitgebracht

Geen voorkooprecht

Geen verkavelingsvergunning

NEEM CONTACT

 AFSPRAAK

ONLINE

OWNER

LOGIN

bottom of page