top of page

KAPUCINESSENSTRAAT 53 V0, 2000 ANTWERPEN

VERHUURD

HANDELSPAND OP TOPLOCATIE!

Het pand werd gerenoveerd met respect voor de geschiedenis. De prachtige hoge plafonds en ruwe bakstenen muren geven de ziel van het eigendom weer. Geen betere plek om je klanten hier te ontvangen. 

Fantastische ligging op de hoek van de Britselei én Kapucinessenstraat. Een belangrijke verkeersas van het Justitiepaleis naar het centrum van de stad. Veel nabijgelegen uitvalswegen maar ook met de fiets ben je binnen enkele ogenblikken in het centrum. Omringd door gezellige restaurants, winkels en musea. Alles is binnen handbereik. Dit handelspand is uitermate geschikt voor dynamische ondernemers, zo werd het eerder gebruikt als meubelstudio en pilates studio. 

 

Op het gelijkvloers wordt het prachtig handelspand met overvloedige lichtinval verhuurd. Binnenin overheerst de authentieke sfeer in de stijlvolle polyvalente ruimte. Ook de afwerking zoals het behouden van originele elementen, dragen bij tot een hedendaagse look en feel. Langs de buitenzijde geniet u van een netjes, gerenoveerde gevel van de imposante woning. 

 

Magnifiek pand midden in het centrum. Een uitermate goede investering! 

 

BRUIKBARE OPPERVLAKTE

100 m²

NEEM CONTACT

 AFSPRAAK

ONLINE

OWNER

LOGIN

bottom of page