ADRES OP AANVRAAG

VERKOCHT

UNIEKE, STOERE LOFT MET KNAPPE TUIN OP TOPLIGGING

Omringd door vele hippe hotspots zoals Bar Sommar en restaurant Lazy Jack, gekenmerkt door hun heerlijke laidback sfeer en good vibes. Lunchen met uitzicht op het MAS doe je bij foodbars Cordoba of Sil l'eau. Cultuur pik je mee in het Red Star Line Museum. Het bruisende Eilandje biedt je een waaier aan activiteiten en hier doe je het allemaal vlot te voet. 

 

Licht, karakter, ruimte en groen… Deze loft straalt rust uit. Het gelijkvloers met duplex achterhuis maakt deel uit van een recent gerenoveerd totaalproject en zal je ongetwijfeld omverblazen.

Binnenkomen overweldigt meteen. Betonnen plafonds van bijna 5 meter hoog, volledige zij- en achterwand in glas, deels gekaleide muren en stalen maatwerk. Daarnaast creëren sfeervolle verlichting, decoratieve wandelementen en gordijnen op maat een warm welcome home. Ook de keuken met werkblad in natuursteen werd met smaak en oog voor detail ontworpen. De glazen achterwand leent toegang naar de schitterende tuin voor een binnen-buiten gevoel, het hele jaar door. Genieten vanaf de ochtend met je eerste, stomende tas koffie tot aan het uitgebreid diner met vrienden. Een uitzonderlijke oase dus, middenin de stad. 

 

Werken doe je in een afzonderlijke bureau ruimte achter stalen wand, net zoals het stallen van je - eyecatcher - auto in de inpandige garage.

Bonus: de gehele gelijkvloers beschikt over vloerverwarming!

 

Een architecturale lichtstraat brengt je naar de slaapvertrekken in het duplex achterhuis. Grenzend aan de tuin bevinden zich 2 slaapkamers, waaronder de master bedroom met ingemaakte kasten en een trendy badkamer met hotel allures. Op de eerste verdieping vind je nog 3 ruime slaapkamers met authentieke balkenplafonds en de tweede badkamer.


Kortom: een knap stukje hedendaags en uniek vastgoed om uitzonderlijk te wonen in de stad.

BEWOONBAAR

281 m²

TUIN

135 m²

SLAAPKAMERS

5

BADKAMERS

2

EPC

121 kWh/m²

ELEKTRICITEIT

conform AREI

NEEM CONTACT

 AFSPRAAK

ONLINE

OWNER

LOGIN

Woongebied

Stedenbouwkundige vergunning

Geen dagvaardingen uitgebracht

Geen voorkooprecht

Geen verkavelingsvergunning

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Google+ - White Circle

CITYPLUS 2021 ©

BRITSE LEI 56

2000 ANTWERPEN

+32 3 231 20 30

INFO@CITYPLUS.BE

OPEN VAN MAANDAG TOT VRIJDAG 9:30-18:00 OF OP AFSPRAAK

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Twitter Icon