top of page

KATTENDIJKDOK OOSTKAAI 9 V3R, 2000 ANTWERPEN

VERKOCHT

Dit classy twee slaapkamer appartement maakt deel uit van een stijlvol renovatieproject en situeert zich op de derde verdieping. Unieke uitzichten gecombineerd met een doordachte afwerking, een rijke lichtinval en zonnig terras maken van dit appartement een buitenkans.

Gesitueerd op een trendy, toch rustige locatie biedt dit appartement unieke uitzichten. Van het MAS tot aan het imposante Havenhuis, je beleeft het allemaal vanuit de leefruimte. Ook trendy horeca ligt op een boogscheut, met Lazy Jack als urban hotspot en het aangelegde groene plein met leuke lunchbars en terrassen om de hoek.

Verder is ook de charme van de aangemeerde zeilboten aan het Eilandje vlakbij. Ideaal voor een zonnige wandeling genietend van unieke architectuur en een aanstekelijke sfeer en gezelligheid.​​

Het appartement is momenteel nog deels in te richten naar eigen hand, waarin onze interieurarchitect u indien gewenst kan begeleiden. De beelden van de leefruimte en keuken zijn ter illustratie om aan te geven dat er nog tal van mogelijkheden zijn. Verder beschikt het appartement over 2 ruime slaapkamers met ensuite badkamer. Er werd geopteerd voor een trendy mozaïeksteen in opvallende kleur. Dit creëert in combinatie met de witte ondertoon een fris geheel. 

In het kader van thuiswerk kan de tweede slaapkamer evenwel dienst doen als home office. Van hieruit heb je toegang tot het ruime achterliggende en zonnige terras met urban uitzichten. Ideaal voor een frisse neus of gezellige zomeravonden met apero en bbq.

TOTALE OPPERVLAKTE

127 m²

TERRAS

22 m²

SLAAPKAMERS

2

BADKAMERS

2

EPC

128 kWh/m²

ELEKTRICITEIT

conform AREI

KADASTRAAL INKOMEN

 € 745

CLASSY APPARTEMENT MET UNIEKE ZICHTEN EN ZONNIG TERRAS

NEEM CONTACT

 AFSPRAAK

ONLINE

OWNER

LOGIN

Woongebied

Stedenbouwkundige vergunning

Geen dagvaardingen uitgebracht

Geen voorkooprecht

Geen verkavelingsvergunning

bottom of page