top of page
RODE LEEUWLAAN 2
Video afspelen

RODE LEEUWLAAN 2, 2640 MORTSEL

VERKOCHT

Deze half open bebouwing is goed gelegen, in een leuke kindvriendelijke straat, vlakbij het openbaar vervoer en de luchthaven op een boogscheut. In een rustige straat waar enkel plaatselijk verkeer passeert. Zelf het vliegverkeer vliegt niet boven deze wijk.

 

Thuiskomen in alle comfort? Dankzij de oprit en garage kan u gemakkelijk twee wagens parkeren.

Bij het binnenkomen ervaar je meteen ruimtegevoel en heel wat lichtinval. Op het gelijkvloers bevindt zich de volledig ingerichte keuken, leefruimte en eetruimte.

Via de keuken is er toegang tot de kelder die ook dienst doet als extra berging. Via de hal met apart gastentoilet bereiken we de eerste verdieping met drie slaapkamers en een volledig ingerichte badkamer.

Op de tweede verdieping werd er gekozen voor een polyvalente ruimte die u nog naar wens en behoefte verder kan indelen. Momenteel is dit één grote open ruimte waar een riante dressing, een bureau en een wasplaats aanwezig zijn. Wenst u een vierde slaapkamer met  dressing en ensuite badkamer? Met enkele kleine ingrepen kan deze ruimte perfect omgevormd worden.

Verder is er een ruime tuin en een terrasje. De tuin is zuid-west georiënteerd waardoor u 's middags maar ook na de werkuren nog kan genieten van de zon. Het terrasje is noord georiënteerd en kreeg eerder een praktische invulling. 

Kortom dit huis is ideaal voor wie op zoek is naar een instapklare woning met mogelijkheden.

BEWOONBARE OPPERVLAKTE
175 

GRONDOPPERVLAKTE

198 
BUITENRUIMTE

 120 m²

SLAAPKAMERS
4

BADKAMERS

1
EPC

300 kWh/m²
ELEKTRICITEIT

conform AREI

BOUWJAAR

1960

RENOVATIEJAAR

2018

GERENOVEERDE HOB MET GARAGE EN TUIN

NEEM CONTACT

 AFSPRAAK

ONLINE

Woongebied

Stedenbouwkundige vergunning

Geen dagvaardingen uitgebracht

Geen voorkooprecht

Geen verkavelingsvergunning

bottom of page