Waar anderen u enkele tips delen, gaat onze interieurstyliste voluit.

Dit gerestaureerde triplex appartement biedt heel wat mogelijkheden. Het leek ons belangrijk om de functies van de ruimte beter in de verf te zetten, om zo de verkoop te stimuleren.

 

De authentieke gevel en frisse karakter van deze triplex vroegen om een even karaktervolle inkleding. Claudia en Marcella sloegen de handen in elkaar en gingen over tot een volledige staging, van A tot Z. 

 

Een meer gewaagde, toch stijlvolle kleurencombinatie kwam hier erg mooi tot zijn recht. Ook het plaatsen van enkele vintage stuks gaven de ruimtes de sfeer waar ze om vroegen.

Karaktervol interieur in lumineuse triplex

JAN VAN BEERSSTRAAT 4, 2018 ANTWERPEN

NIEUW IN PRE-SALE!

Van leeg appartement tot cosy setting

ANTWERPSESTRAAT 151, 2640 MORTSEL

VERKOCHT TIJDENS PRE-SALE!

Deze appartementen maken deel uit van een kleinschalig renovatieproject. Onze interieurstyliste Claudia kreeg carte blanche voor de presentatie hiervan.

 

In samenwerking met het vaste verhuisteam werd dit appartement voorzien van een volledige staging; van groot meubilair tot decoratieve en stijlvolle sfeerelementen. Dankzij de neutrale materiaalkeuze, nam Claudia de kans om te werken met een intenser kleurenpallet, volledig in de lijn met het bloesemend lenteseizoen.

Met haar karaktervolle en authentieke uitstraling, was de styling van deze woning geknipt voor styliste Marcella.

 

Objecten die deel uitmaken van een woning, vertellen steeds een bijzonder verhaal. Daarom is het zo belangrijk om deze te behouden en mee te integreren. In dit geval gaf Marcella deze door subtiele veranderingen de ereplaats en vulde aan met frisse, hedendaagse elementen. Een verrassend resultaat!

Styling van een authentiek achterhuis

LANGE NIEUWSTRAAT 30, 2000 ANTWERPEN

NIEUW IN PRE-SALE!

CITYPLUS 2021 ©

BRITSE LEI 56

2000 ANTWERPEN

+32 3 231 20 30

INFO@CITYPLUS.BE

OPEN VAN MAANDAG TOT VRIJDAG 9:30-18:00 OF OP AFSPRAAK

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Twitter Icon
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Google+ - White Circle