top of page

Waar anderen u enkele tips delen, gaat onze interieurstyliste voluit.

Jan Van Beersstraat 4-68.jpg
Jan Van Beersstraat 4-52.jpg
Jan Van Beersstraat 4-42.jpg

Dit gerestaureerde triplex appartement biedt heel wat mogelijkheden. Het leek ons belangrijk om de functies van de ruimte beter in de verf te zetten, om zo de verkoop te stimuleren.

 

De authentieke gevel en frisse karakter van deze triplex vroegen om een even karaktervolle inkleding. Claudia en Marcella sloegen de handen in elkaar en gingen over tot een volledige staging, van A tot Z. 

 

Een meer gewaagde, toch stijlvolle kleurencombinatie kwam hier erg mooi tot zijn recht. Ook het plaatsen van enkele vintage stuks gaven de ruimtes de sfeer waar ze om vroegen.

Karaktervol interieur in lumineuse triplex

JAN VAN BEERSSTRAAT 4, 2018 ANTWERPEN

NIEUW IN PRE-SALE!

Antwerpsestraat 5-25.jpg
Antwerpsestraat 5-48.jpg
Antwerpsestraat 5-15.jpg
Antwerpsestraat 5-19.jpg

Van leeg appartement tot cosy setting

ANTWERPSESTRAAT 151, 2640 MORTSEL

VERKOCHT TIJDENS PRE-SALE!

Deze appartementen maken deel uit van een kleinschalig renovatieproject. Onze interieurstyliste Claudia kreeg carte blanche voor de presentatie hiervan.

 

In samenwerking met het vaste verhuisteam werd dit appartement voorzien van een volledige staging; van groot meubilair tot decoratieve en stijlvolle sfeerelementen. Dankzij de neutrale materiaalkeuze, nam Claudia de kans om te werken met een intenser kleurenpallet, volledig in de lijn met het bloesemend lenteseizoen.

Justitiestraat 59-37.jpg
Lange Nieuwstraat 30 V2-17.jpg
Lange Nieuwstraat 30 V2-9.jpg

Met haar karaktervolle en authentieke uitstraling, was de styling van deze woning geknipt voor styliste Marcella.

 

Objecten die deel uitmaken van een woning, vertellen steeds een bijzonder verhaal. Daarom is het zo belangrijk om deze te behouden en mee te integreren. In dit geval gaf Marcella deze door subtiele veranderingen de ereplaats en vulde aan met frisse, hedendaagse elementen. Een verrassend resultaat!

Styling van een authentiek achterhuis

LANGE NIEUWSTRAAT 30, 2000 ANTWERPEN

NIEUW IN PRE-SALE!

bottom of page