top of page

TERNINCKGANG 7, 2000 ANTWERPEN

VERKOCHT

RUSTIG EN GROEN GELEGEN GERENOVEERDE STADSWONING

Ben je op zoek naar een woning in de binnenstad en verkies je een eengezinswoning boven een mede-eigendom? Hou je van het bruisende stadsleven op wandelafstand maar kom je graag thuis in alle rust? Droom je van een trendy interieur maar heb je de tijd niet om een volledige renovatie op te volgen? Maak snel een afspraak en bezoek dit pareltje..

EEN SUBLIEME AFWERKING

Deze volledig gerenoveerde stadswoning weerspiegelt subtiele hints van verfijning en luxe dankzij de zorgvuldige inrichting met smaakvol maatwerk. De afgeronde hoeken zorgen voor extra flair. Gehuld in een tone-on-tone palet ademt de volledige woning een serene sfeer uit.

De materiaalkeuzes zorgen er voor dat de verschillende ruimtes in elkaar blenden. Eik, stuc deco, subtiele verlichting,.. de nadruk ligt zowel binnen als buiten op rust. 

BUITENRUIMTE

De steeg voelt meer als een uitgerekte binnenplaats waar bewoners onderling een zeer fijn contact hebben, er regelmatig een bbq georganiseerd wordt en iedereen geniet van de rust die ze hier terugvinden ten midden van de drukkere binnenstad.

 

Genieten in de zon doe je vanaf de middag. Niet op een ingesloten terrasje maar vooraan. Laat gerust de deur open en je voelt je gelijk in zuiderse oorden. Privacy, rust en groen scoren hier erg hoog.

INTERIEUR

Gelijkvloers

Eten, koken en ontspannen zijn de voornaamste functies hier. Ook de wasplaats en het sanitair zijn hier aanwezig, al werden ze netjes achteraan verborgen doormiddel van een dubbele schuifdeur. De eetplek werd vooraan voorzien. Zet je ramen open en creëer meteen het ideale binnen-buiten gevoel. De leefruimte bevindt zich centraal en staat in verbinding met de overige ruimtes doormiddel van wandplanken. Richt deze leuk in en je voegt meteen je eigenheid toe aan het interieur. De tv kast is voorzien als een afgesloten meubel. De deuren zijn volledig inschuifbaar dus je kiest zelf of je deze in of uit het zicht hebt staan. De keuken bereik je via de 2 treden achteraan. Deze is volledig geïnstalleerd met alle nodige toestellen, omvat geïntegreerde verlichting boven de werkbladen en in de kasten én er werd gezorgd voor veel opbergruimte. Ook hier is het design volledig afgestemd op de rest van het huis.

Verdieping

Via de open trap bereik je de 2 kamers. De eerste kamer is momenteel ingericht als slaapkamer. Hier is nog plaats voor een extra kast of bureau. Het grote raam doet je al dromen van een nacht vol vallende sterren..maar nog belangrijker, er is hier opnieuw geen inkijk! De tweede kamer werd ingericht met ronde douche en een ruim opbergmeubel met lavabo. Verder is er hier nog voldoende plek voor eigen invulling. We denken aan een gastenbed, dressing of zelfs babykamer met verzorgingstafel in het verlengde van de wastafel. 

bottom of page