top of page
VAN PUTLEI 7 V0-V1
Video afspelen

VAN PUTLEI 7 V0-V1, 2018 ANTWERPEN

VERKOCHT

Deze woning is gelegen in het hippe 2018, aan het Hof van Leysen, Domein Hertoghe en Koning Albertpark. Vlakbij invalswegen, scholen, openbaar vervoer én het hartje van de stad: alles is hier dichtbij! 

Het pand is opgetrokken door de Gebroeders Stevens in zakelijke art deco stijl. Oorspronkelijk was de woning één geheel, nu is ze opgesplitst in 2 duplex appartementen met elks een aparte inkomhal. 

In de woning zelf ervaar je meteen een indrukwekkend gevoel. Zodra je de leefruimte via de inkomhal binnenstapt valt je oog op de prachtige visgraat parketvloer, het oorspronkelijke glas in lood, de authentieke deuren, enzovoort.

Aansluitend bevindt zich de volledige uitgeruste keuken met veel opbergruimte en een werkblad in composiet. Vanuit de keuken heb je perfecte toegang tot het volledig aangelegde terras en de zonnig zuid-west georiënteerde tuin van 100 m². Dankzij de groene oase is je privacy hier gegarandeerd. 

 

Op de eerste verdieping vind je de master bedroom met aansluitend een gezellig terrasje. Ochtendkoffie bij de eerste zonnestralen? Hier is het mogelijk! 

 

Verder zijn er op deze verdieping nog twee slaapkamers, een dressing en een badkamer die te renoveren is.

De kelder of man cave – is een verdieping op zichzelf. Ruimte genoeg voor een hobby,- tv- of speelkamer en veel bergruimte. 

BEWOONBARE OPPERVLAKTE

145 m²

TUIN

110 m²

SLAAPKAMERS

3

BADKAMERS

1

KELDER
 55 
EPC

274 kWh/m²
ELEKTRICITEIT

conform AREI

LUMINEUS, AUTHENTIEK DUPLEX APPARTEMENT MET ZONNIGE TUIN

NEEM CONTACT

 AFSPRAAK

ONLINE

Woongebied

Stedenbouwkundige vergunning

Geen dagvaardingen uitgebracht

Geen voorkooprecht

Geen verkavelingsvergunning

bottom of page