top of page

VAN SCHOONBEKESTRAAT 74, 2018 ANTWERPEN

VERKOCHT

De troeven van deze woning zijn zonder twijfel de ruimte, de ligging, de tuin en het grote potentieel. Dit alles in combinatie met no nonsense charme. De huidige indeling van de woning biedt alvast een goede basis, te optimaliseren naar eigen stijl. Een must see voor alle Antwerpen liefhebbers, op zoek naar een woning voor the long run.

 

Gelegen in deze gegeerde residentiële buurt met de talrijke hotspots in de buurt zoals koffiebar Café Kamiel en park Hof Van Leysen, op slechts op 7' fietsen van de Scheldekaaien waar je heerlijk kan uitwaaien. Vlakbij het Zuid en een uitstekende verbinding naar alle belangrijke invalswegen. 

 

Achter deze gevel van 8 meter breedte word je steevast verrast. De inkomhal straalt authenticiteit uit en leidt je naar de eerste ruimtes met hoge plafonds en authentieke dubbele deuren. De ontvangstkamer rechts biedt genoeg plaats voor een giga vestiaire met sanitair en fietsenberging. De ruimte links is ideaal voor het inrichten van je home-office maar kan ook perfect dienen als zit/eetkamer. Achteraan bevindt zich de ruime leefkeuken vanwaar je rechtstreekse toegang hebt tot de tuin. 

 

De charmante houten trap staat centraal. Zo kunnen de meeste ruimtes optimaal gebruik maken van de volledige gevelbreedte. De eerste verdieping wordt gekenmerkt door een marmeren schouw in Noir Belge, Pitch pine planken vloeren en veel lichtinval. Momenteel omvat deze een leefruimte van 85m² in een u-vorm rondom de traphal.

 

Op de tweede verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en een badkamer. De derde verdieping biedt een grote polyvalente ruimte waarbij de balkenstructuur het karakter bepaald. Verder werden hier nog 2 slaapkamers voorzien en een dakterras. 

 

Extra troef: optioneel staan er meerdere autostaanplaatsen te koop aan 35.000 Euro per plaats. Deze zijn gelegen in de Haantjeslei op 250m van de woning.

BEWOONBARE OPPERVLAKTE

338 m²

TUIN

90 m²

DAKTERRAS

10 m²

KELDER

92 m²

GRONDOPPERVLAKTE

180 m²

SLAAPKAMERS

5 (meerdere mogelijk)

BADKAMERS

1 (meerdere mogelijk)

 

EPC

341 kWh/m²

ELEKTRICITEIT

i.a.

KADASTRAAL INKOMEN

€ 1.214

HERENWONING MET VEEL POTENTIEEL

NEEM CONTACT

 AFSPRAAK

ONLINE

Woongebied

Stedenbouwkundige vergunning

Geen dagvaardingen uitgebracht

Geen voorkooprecht

Geen verkavelingsvergunning

bottom of page