top of page

VERDUSSENSTRAAT 47, 2018 ANTWERPEN

VERKOCHT

Dit knap authentiek herenhuis in neoclassicistische stijl dateert van 1896. Deze woning met zijn plafonds van wel 4 meter hoog is gelegen in een rustige eenrichtingsstraat - dichtbij het gezellige park Vinkenhof en amper 5' wandelen voor zondagse pistolets bij bakkerij Gewaegd. Snel bij het centrum van de stad én bij invalswegen. 

Charmante uitvalsbasis met veel licht, ruimte en een grote tuin. Deze kans mag je niet laten liggen! 
De imposante inkomhal zorgt meteen voor het herenhuisgevoel. Hierna loop je door naar de dubbele leefruimte waar het salon en aan de tuinkant de keuken terug te vinden zijn. De originele visgraatparket, mozaïektegels en de authentieke werkende schouw zorgen voor een gezellige en warme uitstraling. Vanuit de keuken en eetruimte heb je meteen toegang tot de groen omgeven, aangelegde tuin van 100 m². Genieten van de rust, boekje lezen in het groen of een glaasje wijn met zicht op de ondergaande zon? Hier kan het allemaal.

 

Op de eerste verdieping vind je de eerste twee ruime slaapkamers en de badkamer terug. De wasplaats is voorzien op de de tussenverdieping.

 

De tweede verdieping biedt opnieuw 2 slaapkamers en 1 badkamer met douche, wastafel en wc. Onder het dak is nog een ruime zolder, deze wordt nu gebruikt als opbergruimte. 

GRONDOPPERVLAKTE

183

BEWOONBARE OPPERVLAKTE
235 
TUIN

 100 m²

SLAAPKAMERS
4

BADKAMERS

2

KELDER
 82 
EPC

314 kWh/m²
ELEKTRICITEIT

niet conform AREI
 

BESCHIKBAAR
oktober 2023​

AUTHENTIEKE HERENWONING MET ZONNIGE TUIN

bottom of page