top of page
VERDUSSENSTRAAT 5
Video afspelen

VERDUSSENSTRAAT 5, 2018 ANTWERPEN

VERKOCHT

Deze royale herenwoning van 400  situeert zich in één van de meest gegeerde residentiële buurten van Antwerpen. Met de speeltuin in het Vinkenhof om de hoek, het hof van Leysen en het Harmoniepark is ontspanning steeds vlakbij. Ook naar bakkerij Gewaegd ga je te voet, net zoals naar de gekende slagerij Michielsen. Vintage vind je tegenwoordig in tal van shops op de Mechelsesteenweg en het bruisende stadscentrum bereik je vlot met de fiets.

Naast locatie scoort ook de authenticiteit in deze woning hoog. De gevel met een breedte van 7 meter werd net gerestaureerd en het resultaat is indrukwekkend. Talrijke originele elementen dragen bij tot het unieke karakter van deze woning. De originele parketvloeren in specifieke legpatronen, een marmeren inkomhal, hoge plafonds, zeer gedetailleerde moulures en rosassen, originele houten deuren met loodglas bleven uitzonderlijk goed bewaard. 

Binnenwandelen zonder wauw-gevoel is bijna onmogelijk. De marmeren inkomhal leidt je via de dubbele deuren naar de eerste leefruimtes. Deze kenmerken zich door hun hoge plafonds en marmeren haarden. Het authentieke wordt hier afgewisseld met de moderne materialen van de volledig uitgeruste Arclinea leefkeuken. Comfort en esthetiek gaan hand in hand. Via de hal heb je tevens toegang tot het gastentoilet en de ruime souterrain die aansluit bij de wijnkelder. Ideaal om verder in te richten als polyvalente ontspanningsruimte of home office.

 

Op de eerste verdieping worden we opnieuw verrast door de tweede zeer royale leefruimte. Hier genieten we ten volle van de 7 meter gevelbreedte. De zachte materialen en kleurkeuzes brengen het perfecte evenwicht met de zeer gedetailleerde moulures. De ruimtes baden in het licht en rust heerst. Op het zuid gerichte idyllische terras ervaar je pure privacy. Kan het nog beter worden? Ja, want je kunt hier gerust met 10 vrienden aperitieven op een heerlijke zomeravond.

Verder huishoudt deze woning momenteel 3 slaapkamers. Echter heeft de laatste de oppervlakte van een studio waardoor er nog een 4de kamer kan gecreëerd worden. 2 badkamers waarvan een met ligbad die als een welnessruimte kan doorgaan en nog een apart nachttoilet. 

Droom jij al lang van een instapklaar herenhuis met veel ruimte in een van de meest hippe buurten van de stad? Dit is je kans!

BEWOONBARE OPPERVLAKTE

320 m²

SOUTERRAIN

80 m²

 

TERRASSEN

25 m² en 8 m²

 

SLAAPKAMERS

4

 

BADKAMERS

2

 

EPC

234 kWh/m²

 

ELEKTRICITEIT

conform Arei

 

KADASTRAAL INKOMEN

€ 1.291

ROYAAL WONEN IN EEN FANTASTISCHE BUURT

bottom of page