• VERLAAGD BTW-TARIEF 

  Vanaf 1 januari 2021 wordt het verlaagde btw-tarief van 6% voor de afbraak van een gebouw en de heropbouw van woningen uitgebreid naar het hele Belgische grondgebied.

  Een belangrijke kanttekening is dat je alleen hiervan gebruik kan maken als het gedurende 5 jaar om je enige en eigen woning gaat. De woning mag maximum  200 m² bewoonbare oppervlakte hebben.

 • PROJECT M

  In het midden van de bruisende Harmonie vind je deze residentiële nieuwbouw met maar liefst 39 appartementen.

  Omringd door veel groen zoals Vinkenhof en Harmoniepark en op slechts een boogscheut van het Zuid, centrum van de stad en Berchem. Dankzij de private, ondergrondse parking heb je keuze uit wel 31 parkeerplaatsen. Lichte en duurzame materialen zijn hier de rode draad. Bijna helemaal energieneutraal? Oh yes!

 • KNAPPE STADSWONING

  Gelegen in een rustige, doodlopende straat en dichtbij het gezellige park Vinkenhof. Snel bij het centrum van de stad én bij invalswegen. Wat wil je nog meer?
   

  Deze knappe, authentieke stadswoning heeft ruime leefkamers en hoge plafonds van wel 4 meter hoog. Typeert zich met een aanzienlijke, klassieke trap, gezellige leefruimte, volledig geïnstalleerde keuken, 4 slaapkamers, 2 badkamers en een aangelegde tuin van 35 m². Bonus? Alles is maatwerk.  

 • FIJNE FEESTDAGEN!

  Het CITYPLUS-team wenst u een succesvol 2021 ​toe. Graag bedanken wij u voor de prettige samenwerking in het afgelopen jaar en kijken er naar uit om ook volgend jaar iets terug te kunnen betekenen voor u.

  Alvast de allerbeste wensen!
  Stéphane, Liselotte, Laura en Elke 

 • EXCLUSIVE SALE!

  Een knap stukje hedendaags en uniek vastgoed om uitzonderlijk te wonen in de stad. 

  Hurry up and make it yours!

  UPDATE: 04/01/2020

  VERKOCHT!

 • OP ZOEK NAAR RUST?

  Dit ruime, authentiek achterhuis is gelegen midden in het centrum van de stad en omvat een brok geschiedenis. Bij binnenkomst krijg je meteen een magnifiek uitzicht over je eigen privatieve binnentuin. Heerlijk omringd door veel planten kan je tot rust komen in de lounge zithoek. Dit Zuiders-Italiaans gevoel krijg je nergens anders!

  De authentieke schouw, vele raampartijen en historisch gewelfde kelder uit de 17e eeuw geven je dat laatste duwtje in de rug. Dit is iets voor jou. 

  Lange Nieuwstraat 30-11.jpg
 • SOLD DURING PRE-SALE

  Luxueuze loft van 200 m² in voormalige chocoladefabriek te Ballaarstraat 100. Gelegen in een uniek privaat groen binnengebied. Deze plek biedt alles wat je nodig hebt: perfecte locatie, rust, community-gevoel en veiligheid. Niet voor niets dat dit pand binnen de week verkocht was!

  1.jpg
 • WAAR ROOK IS..

  Sinds 1 januari 2020 moeten alle woningen in Vlaanderen een rookmelder of branddetectiesysteem hebben. De verplichting geldt zowel voor huurwoningen als voor woningen die de eigenaar zelf bewoont. Als een woning niet beschikt over een rookmelder, voldoet ze niet aan de voorgeschreven kwaliteitsnormen. 

  Vanaf 1 januari 2021 worden de consequenties ernstiger. “De afwezigheid van een rookmelder wordt dan een overtreding van categorie II. Dat betekent dat er dan een ongeschiktheidsverklaring zal volgen.

  - Plaats minstens 1 rookmelder in de hal op elke bewoonde verdieping van het huis.

   

  - Ook in de (kinder)slaapkamers is het aangeraden een rookmelder te plaatsen.

   

  - Rookmelders in de keuken, badkamer of garage kunnen sneller leiden tot valse alarmen en zijn dus af te raden. Gebruik daar eventueel een hittemelder.

  Schermafbeelding 2020-10-26 om 22.19.27.
 • SNEL BESLIST! SOLD

  Dit karaktervolle huis zit in de cate​gorie 'one size fits all'. Alles werd gerenoveerd met een focus op de authentieke elementen. Ideaal voor een jong gezin dat graag in 't stad wil wonen en op zoek is naar een instapklaar huis. Veel natuurlijk daglicht, aangelegde tuin, recent gerenoveerd... Dit aanbod is zeker voor snelle beslissers.

  IMG_6832-2_edited.jpg
 • WAARDEBEPALING?

  Wenst u meer informatie over onze verkoopdiensten of een gratis waardebepaling, dan kan u gerust contact opnemen met ons kantoor.

  info@cityplus.be

  +32 231 20 30

  Vergaderruimte.jpg
 • SOLD!

  Luxueus appartement van 100 m² gelegen in het hart van de modestad: de Sint-Andries wijk. Zeer lumineus dankzij de centrale patio en het terras.

 • 50'S VILLA

  Nood aan meer groen, meer buitenruimte, meer plek voor thuiswerken? Dit is een pand dat bruist van de mogelijkheden. De imposante houten trap in de indrukwekkende inkomhal, de houten vloeren en statige houten deuren geven onmiddellijk het waardevolle karakter van dit pand prijs. 

  IMG_7172.jpg
 • INVESTEREN?

  Bent u op zoek naar de juiste investering in Antwerpen? Schrijf u in en wij houden u stipt en gericht op de hoogte van ons nieuw aanbod!

  Vitrinekast.jpg
 • COMING SOON...

  Wij werken mee aan verschillende nieuwbouw en renovatieprojecten in Antwerpen. Bent u op zoek naar een instapklare woonst? Breng ons dan snel op de hoogte van uw wensen, zodoende kunnen wij u als eerste informeren. Tot snel!

  View.jpg
 • PENTHOUSE CRUSH

  Penthouse met 2 terrassen en fantastisch uitzicht op het nieuw Provinciehuis. De nieuwe bewoners gaan hier zeker en vast kunnen genieten! Proficiat!

  IMG_7996-2.jpg
 • WANTED!

  Een eigendom met werk aan? Hoogoplopende kosten om te voldoen aan de nieuwe normen? Laat het ons weten voor u de definitieve beslissing neemt om een samenwerking aan te gaan. Wij zijn wellicht al in contact met de koper.  

  IMG_4222.jpg
 • #STAYSAFE

  COVID-19 update: vrijdag 27 november 2020

   

  - U ontvangt alle documenten digitaal

  - Als bezoeker is het dragen van een mondmasker verplicht wanneer u bij ons op kantoor bent en tijdens de bezichtiging van een pand.

  - Maximum 2 bezoekers per afspraak.

  - Wij dragen een mondmasker en handschoenen zodoende u zelf geen deurklinken of dergelijke dient aan te raken. 

  - We houden steeds 1,5 meter afstand. 

 • VERKOCHT

  Verkocht tijdens de pre-sale!

  Mevrouw Timmermans koos voor CITYPLUS

  "Ik was op zoek naar een kantoor met een geheel eigen aanpak en stijl. Ik vond het belangrijk om het potentieel van mijn woning op een specifieke manier te laten opvallen. CITYPLUS bood mij een compleet marketing pakket aan en slaagde volledig in hun opzet. Bedankt voor jullie zeer gerichte kordate aanpak"

   

  U overweegt uw eigendom te verkopen en u bent op zoek naar de juiste partner voor deze belangrijke stap? Neem contact op met ons voor een persoonlijk gesprek.

  1J8A1271kl.jpg
 • PRE-SALE

  Alvorens een eigendom online gepubliceerd wordt, bieden wij dit in pre-sale aan. Dit gebeurt vanaf dat wij alle verplichte documenten voorhanden hebben. U ontvangt het dossier voor uw plaatsbezoek. Tijdens de persoonlijke en individuele rondleiding kan u al uw vragen stellen aan de dossierbeheerder. Iedereen die aanwezig is op het bezoekmoment kan een klassiek schriftelijk bod uitbrengen binnen de vooraf meegedeelde deadline. 

 • STYLING

  Zien al onze realisaties er fantastisch uit en vraagt u zich af of die juiste sfeer ook in uw woning aanwezig is? We komen graag langs en geven niet enkel advies maar zorgen ook zelf voor de nodige styling om de nadruk te leggen op alle belangrijke elementen in uw woning.

 • 20 JAAR!

  Reeds 20 jaar expertise en passie voor vastgoed!

   

  U overweegt uw eigendom te verkopen en u bent op zoek naar de juiste partner voor deze belangrijke stap? Neem contact op met ons voor een persoonlijk gesprek.

 • VERHUURD

  Dit fantastisch appartement mochten we na een verhuring van 5 jaar voor een tweede keer aanbieden. Ook nu vonden we de ideale huurder voor lange termijn. Wij gaan resoluut voor kwaliteit en niet voor kwantiteit!

 • SUCCESVERHAAL

  Het bewijs van een persoonlijke aanpak is er pas echt als klanten contact blijven houden. Wij zijn altijd benieuwd naar welke nieuwe invulling een pand heeft gekregen en waren dan ook super verrast toen we deze prachtig gerenoveerde zolder te zien kregen!

 • Facebook - White Circle
 • Twitter - White Circle
 • Google+ - White Circle

CITYPLUS 2021 ©

BRITSE LEI 56

2000 ANTWERPEN

+32 3 231 20 30

INFO@CITYPLUS.BE

OPEN VAN MAANDAG TOT ZATERDAG 9:30-18:00 OF OP AFSPRAAK

 • Black Instagram Icon
 • Black Facebook Icon
 • Black Pinterest Icon
 • Black Twitter Icon