top of page
PROJECT

PROJECT VV6

VERKOCHT

VAN VAERENBERGHSTRAAT  6, 2600 ANTWERPEN

REEDS 90% VERKOCHT

PROJECT
 

Residentie Van Vaerenbergh bevat 9 lumineuze appartementen, voorzien van oplevering eind 2021. Ieder appartement heeft opvallend veel natuurlijk daglicht. Alle appartementen zijn afgewerkt met hoogwaardige materialen en oog voor detail. Ook de indeling volgt de huidige trends. De open keuken staat in verbinding met de eet- en leefruimte. Deze zijn afgewerkt met parketvloeren en hebben aangrenzend een terras of tuin, perfect voor koffie of aperitief. Een leuke plus: de deuren naar buiten kunnen volledig open voor een zalig binnen-buiten gevoel. De units typeren zich met een moderne en functionele inrichting met oog voor duurzame materialen. Bonus: Zowel parkeerplaatsen als een ruime fietsenberging zijn aanwezig. Hier vind je 24 fietsplaatsen en 6 autostaanplaatsen. Je beseft al gauw: deze plek is ticking all the boxes.
 

De gevel gebeurt volgens het ontwerp van de architect, WV Architecten. Voor de gevelmaterialen werd gebruik gemaakt van een plint in architectonisch beton en de gevelsteen in een genuanceerde onregelmatige beige witte textuur met licht gelige accenten. 

De ramen voldoen aan de ERB regelgeving en scoren hoog op akoestisch comfort. Voor de terrassen werd gekozen voor een stalen frame en licht grijze terrazzo siertegels. De units zullen voorzien zijn van een parketvloer doorheen heel het appartement. Voor de badkamer maak je een selectie uit keramische tegelvloeren. Ook in de gemeenschappelijke delen viel de keuze op trendy terrazzo.
 

OMGEVING

Gelegen op het bruisende Oud-Berchem, omringd door trendy horecazaken zoals The Jane en Black Smoke maar ook unieke winkels zoals conceptstore Host, bekend om haar duurzaam karakter. Meer zin in een rondje om in je loopschoenen of een picknick in het groen? Ook dit kan allemaal om de hoek in het Villegaspark. Berchem station ligt op een boogscheut, net zoals de belangrijkste invalswegen.

PARTNERS

Dit nieuwbouwproject werd ontworpen door WV Architecten. Bouwbedrijf Van Gastel neemt de ontwikkeling voor zijn rekening. Tot slot wordt de keuken uitgewerkt met fabrikant Reddy Keukens.

Bonus: valt onder het verlaagde btw-tarief van 6%!

PARTNERS
OMGEVING
PLANNEN
bottom of page